All for Joomla All for Webmasters

O nama

AlfaPro agencija

Nastaje kao spoj dugogodišnjeg iskustva u području auto osiguranja i razvoja odnosno planiranja i implementacije aplikativnih rješenja za potrebe osiguranja putničkih vozila i nadzora istih.

Historijat

Agencija Alfapro nastaje 2012 godine i bavi se isključivo posredovanjem u osiguranju motornih vozila da bi 2015 postala sastavni dio kompanije Veling d.o.o. i time značajno proširila svoje usluge i klijentelu.

Agencija AlfaPro nastaje 2012 godine i u samim početcima bavi se isključivo posredovanjem u osiguranju motornih vozila. Prateći zahtjeve tržišta i zahtjeve naše klijentele odlučili smo se isključivo iz sigurnosnih razloga ponuditi mogućnost 24 satnog nadzora motornih vozila te dodatnog osiguranja istih instalacijom savremenih alarmnih sistema i imobilizatora. To se pokazalo kao vrlo dobar potez obzirom da se vrlo brzo broj korisnika naših usluga proširio te su se stvorile neke nove ideje vezane za lakše upravljanje alarmnim sistemima. Počekom 2015 godine agencija Alfapro zbog sve većih zahtjeva tržišta te lakšeg poslovanja postaje sastavni dio kompanije Veling d.o.o. iz Sarajeva koja uživa veliki ugled na domaćoj ali i međunarodnoj sceni. Nakon toga agencija AlfaPro prateći zahtjeve tržišta, polovinom 2015 godine u saradnji sa domaćim informatičkim stručnjacima planira a nakon toga i razvija aplikaciju za pametne telefone kojom je u potpunosti moguće kontrolisati alarmni sistem motornih vozila. Aplikacija se pokazala vrlo dobro te u kratkom periodu nakon završetka prve verzije veliki broj preprodavača alarmnih sistema pokazuje svoj interes za ovim alarmnim rješenjem. Na osnovu toga ukazuje se potreba za novim mogućnostima aplikacije te redizajnom iste što naša agencija i čini početkom 2016 godine. Početkom 2016 godine agencija AlfaPro uvodi i mogućnost nadzora i praćenja djece i odraslih a sve kako bi njihovu sigurnost podigli na jedan viši nivo i osigurali veću kontrolu i nadzor. Sa time u vezi u svoju ponudu uvodi pametne satove koji imaju mogućnost udaljene kontrole i praćenja putem namjenskih aplikacija. Satovi također omogućavaju dvosmjernu komunikaciju što ih čini vrlo korisnim i praktičnim.

NAŠI KLIJENTI

Zadovoljstvo nam je predstaviti našu zadovoljnu klijentelu.

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Client 11
Client 12

Kontaktirajte nas

Agencija AlfaPro

ul. Hamdije Čemerlića 47A,

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 33 718 475

Mobilni: +387 61 768 588

E-mail: info@alfapro.ba

Web adresa: www.alfapro.ba